2011. október 20., csütörtök

harmadik szemünk..



ez az a téma,amiről nekem sokáig csak nagyon homályos információim voltak..
aztán amikor érintett lettem,akkor egyszerűen meg már nem volt szükség magyarázatokra..benne voltam..
ez egy olyan dolog,amiről nehéz beszélni..
nekünk,akik olyasmiket látunk,hallunk,érzünk,amiket más nem..nekünk ezek természetes dolgok..
számunkra hétköznapi valóság a természetfeletti érzékelés..
másoknak pedig egyértelműen hókuszpókusz..
megértem..
én is így voltam ezzel sokáig..
nem is hinném,hogy több információra van szükség,mint amit az ember elbír..
így ezt a kis leírást,amit ma találtam,azoknak ajánlanám,akik vagy már benne vannak,vagy éppen útkeresők..







Harmadik Szem

A harmadik szem az energiatest szerves része - minden ember szellemlényi felépítéséhez hozzátartozik- a homlok közepén helyezkedik el.

Ez egy isteni adomány, amelyet csak a kiérdemelt tiszta lelkek és egyben "krisztusi küldetést" teljesítő személyek kaphatják meg. Isten tud csak ilyen képességet adni, de ezt szigorúan ki kell érdemelni. Hogy milyen tisztán lát a személy az mind attól függ, hogy mennyire volt a lelke ezelőtti életében illetve életeiben tiszta, jóságos...

Különben minden embernek van harmadik szeme, ez egészen kicsi korban működik is. A kisbabák lehetőséget kapnak arra, hogy lássanak. 

Mindenki tiszta lappal indul. 

Ez a képesség 3-4 éves korig tart, de van olyan kisgyermek, akinek megmarad a látóképessége. A harmadik szem egyes esetekben már az anyaméhben is mûködik. A magzatnál kb. 6 hónapos koráig fejlődik ki a harmadik szem. 
Ezt külső tapasztalat szerzésre használják fel a babák, akik a Teremtő Atyával kapcsolatban vannak .Õ felméri a helyzetet, hogy a szülők megérdemlik e őt. Ha igen, akkor megszületik, ha pedig nem akkor lelkét felhívják /eltanácsolják/, és a kisbaba meghal. Ez bármikor megtörténhet a szülésig. 

A kisgyermekeknél a harmadik szem minek a hatására csukódik be?
 Isten akaratára és az önbüntető rendszer hatására. Vannak egyes esetek, amikor feloldozást kapnak. 

A harmadik szemet becsülni és védeni kell, mert pillanatok alatt jön, de ugyanígy távozik. A harmadik szem nem játék. Bioenergiával mûködik, csak a tisztánlátók kaphatnak szféraenergiát. Õk több órán keresztül is képesek "nézni" mert újratöltődnek (öntöltődők).Sajnos azok akik nem öntöltődők, azoknak elég nagy gondot okoz a lemerülés. 

A harmadik szem túlterhelése és a bioenergia készlet fokozatos nullán való léte agylágyulást, idegbénulást és halált is okozhat. Ez természetesen nem mindig van így, mert a büntető rendszerek is mûködnek.

Mire képes a magas szinten látó, ha isteni engedélyt kap?

- Színesen,röntgenképszerûen látja a belső szerveket, azoknak minden elváltozását, még a legkisebbeket is. Bármilyen nagyságú mikroszkopikus elemzést tud adni egyetlen sejtről vagy annak sejtmagjáról. Követni tudja a sejtek vagy bacilusok szaporodását,mozgását,így hihetetlenül pontos diagnosztizálást képes végezni perceken belül. Tévedni nem tud, mivel ugyanúgy látja, mintha a két fizikai szemével nézné. Fénykép alapján vagy az illető személyi adatainak ismeretében bármely távolságból képes diagnosztizálni. Követni tudja a gondolatok irányát, látja azt, akire mi gondolunk.

- Élő kapcsolatot tud teremteni a szellemvilággal, kommunikálni képes velük. A kommunikáció gondolati képekkel történik. Kivételes esetben isteni személyekkel is kapcsolatba kerülhet."Beszélhet" a fák vagy az állatok lelkével, a bennünket körülvevő szellemvilággal, belső vezetőinkkel, védőangyalainkkal.

-"Oda utazik" a világon ahova szeretne. Ha a Mars vagy a a Hold felszínét akarja látni, akkor látja, vagy akár a Föld belsejébe tekinthet.

- Információt kérhet az AKAHSA krónikából a messzi múlttal, jelennel vagy a jövővel kapcsolatban. Kérhet szellemgyógyászokat segítségül, vagy gyógyító tanácsokat.

A harmadik szem , egy röntgen és egy elektronmikroszkóp, valamint egy információs adó és vevő készülék együtteséhez hasonlítható. De csak hasonlítható, mert a legfejlettebb földi csúcstechnikánkat is messze felül múló energia szervünk. 
A távolbalátás alapja a kozmikus "látóagyhoz" való csatlakozás. Ez a kozmikus isteni látóagy hasonlítható egy rendkívüli fejlettségû központi mûholdhoz, amely a világon mindent érzékel, és minden létezővel kapcsolatban van. 
Ez a látóagyat a harmadik szem látók egy kettős piramisnak érzékelik. A távinformáció ezen keresztül érkezik és továbbítódik. 

A kommunikáció mindig színes képekben történik. A harmadik szem bioenergiával illetve az ehhez hasonló szféraenergiával mûködik A röntgenezéshez hasonlóan a harmadik szem látás nagyon erős energia-koncentrációt igényel. 

Azt, hogy milyen erős koncentrációra van szükség jól bizonyítja az, hogy a szféraenergia nélkül "nézők" tíz perc alatt lemerítik az egész bioenergia tartalékukat. a harmadik szem a szellemlények általános kommunikációs szeme. 

A szellemlények kommunikációjának alapja a harmadik szem látáson keresztül küldött gondolati képek cseréje. 



A harmadik szem látás nem mese és misztikum, hanem szellemlényi valóságunk része. Azt is jelzi, hogy milyen szabadság és lehetőség vár ránk a szellemvilágban, ha az oda feljutást kiérdemeljük. Aki nem találkozott ezen képességgel annak első hallásra ma még hihetetlen, de létezését, csodás valóságát kézzelfoghatóan bizonyítani lehet.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése