2012. február 18., szombat

amit talán nem tudsz az állatokról..



milyen képességek birtokában vannak ők..
mielőtt belinkelném az erről szóló cikket,azért szólnék róla néhány szót én is..
lényegesen kevesebb tárgyi tudással,viszont annál több gyakorlati tapasztalattal bírok e téren..
egyrészt azért,mert gyerekkorom óta állatokkal veszem körül magam,és el sem tudnám képzelni az életem nélkülük,egyrészt pedig azért,mert valahol nagyon mélyen,valamiféle hozott képesség lakik bennem,hogy érzem..értem őket..
(így vagyok a növényekkel is,de róluk egyszer majd máskor)..

az állatokkal való kapcsolatomban mindig erős volt az érzelmi szál..
rendszerint mindenféle ésszerűség nélkül kötődtem hozzájuk(hmm..itt talán helyénvalóbb lenne a jelenidő:D)..
ha nem lennének mellettem anyagban gondolkodó családtagok,valószínű már egy állatmenhellyé avanzsált lyukban élnék 100 gazdátlan kutya és cica között egy koszlott pokrócon..
és boldog lennék:)

na de itt és most arról szeretnék inkább mesélni,hogy a spirituális utamon mennyi segítséget kaptam tőlük(az érzelmit nem ragoznám,az egyértelmű)..
a kutyák paranormális képességeit szerintem mindenki tapasztalja,hiszen legendásak a megérzéseik..
és itt és most nem is szeretnék lila ködökbe burkolt állásfoglalásba gabalyodni,de azt határozottan állítom,hogy a kutyáim és cicáim mindig hamarabb érzékelik a szellemlények jelenlétét a környezetemben,mint én magam(háááát igen..ezzel is együtt kell élnem)..
sok sok esetben fordul elő,hogy látom a reakciójukból,hogy valakit,valamit látnak,ami még nem lépett kapcsolatba velem..
az,hogy a kutyáink mindig a lehető legközelebb szeretnének lenni hozzánk,nemcsak a szeretetük ékes bizonyítéka,hanem a védelemé is,amit nyújtanak nekünk..
a cicák iránti rajongásom pedig abból fakad(ha nem lennének egyébként is imádnivalóak már a külsejük miatt),hogy hihetetlen mértékben képesek harmonizálni maguk körül az energiákat..
rengetegszer tapasztalom,hogy gyógyítják a lányokat,vagy engem,ha betegek vagyunk..
ránk fekszenek,és dorombolásukkal kiegyenlítik a felborult egyensúlyt..
sokszor át is vesznek tőlünk betegségeket(akár a kutyák),hogy megmentsenek minket..
sokszor logikátlan,öntörvényű viselkedésük egyszerűen csak azért érthetetlen számunkra,mert nem azonos síkon érzékelünk..
bízzunk bennük..

és ne csak feltétlenül a kutyákra,cicákra koncentráljunk,mert ők élnek hozzánk legközelebb..
minden állat rendelkezik ilyen képességekkel..
például a delfinek(jajjajj,mennyire imádva tisztelem én őket)..
a delfinek például a sellők fizikai testtel rendelkező társai, kísérői és segítői..
mágikus, természetfeletti energiát hoznak a földre, és a játék fontosságára emlékeztetnek minket..
mi emberek néha azt hisszük, hogy a nagyobb erőfeszítés közelebb visz céljainkhoz, és erőltetni próbáljuk a dolgok menetét..
a delfinek megmutatják nekünk, hogy bármilyen célt elérhetünk vidám, játékos útvonalat követve..
összeszedettnek kell lennünk, de nem komornak, hogy álmainkat megvalósítsuk..
a delfinek arra is emlékeztetnek minket, hogy használjuk hatodik érzékünket, ahogy előre haladunk utunkon..
intuíciónk révén megkapjuk a keresett irányítás és útmutatás nagy részét, és a delfinek jó példát mutatnak ahhoz, hogy bízzunk az érzéseinkben..


nyugodtan támaszkodjunk az állatokra..
az erejükre,a képességeikre,hiszen túlmutatnak ők minden ráción..
szeressük őket feltétel nélküli szeretettel..
és még akkor is csak töredékét adjuk nekik vissza abból a jóból,amit tőlük kapunk..



Tarr Bence László - Izing Klára

Az állatok paranormális képességei

"A népi hagyomány szerint ahova a macska ül, ott az ember számára negatív energiák vannak, viszont ahova a kutya leheveredik ott pozitív energiákkal töltekezhetünk.
Ez így, nem teljesen helytálló – mondja Tarr Bence László kulturális antropológus, a Szintézis Szabadegyetem oktatási vezetője -, mert ugyan mindkét állat hihetetlenül jól érzékeli a terek elektromos telítettségét, de mindig más -, a saját szempontjukból – olyan föld által kibocsátott elektromágneses helyeket keresnek, ahol ők pozitívan töltekezhetnek.
- Ahol a macska és a kutya pozitív energiához jut, nem biztos, hogy az ember is pozitív energiával töltekezik.
- Ez előfordulhat, mert minden ember egyedül rá jellemző erőtérrel bír, aminek rezgését, hangoltságát befolyásolják egészségi és érzelmi állapotai. Ezért ami egyszer épít és tölt bennünket, máskor pont káros hatással lehet ránk. Nemcsak a környezetünk, de mi is változunk, napról-napra. De visszatérve a macskákra, amikor a cica elkezd dorombolni, a hangja az embert energetizálja, sőt harmonizálja az ember bioenergiáját. De említhetném azt is, hogy a macska dorombolása olyan szenzációsan harmonizálja a teret, amelyre egyetlen kutya sem képes.
- Azért a kutyákat se becsüljük le…
- A kutyák hihetetlen paranormális képességekkel rendelkeznek, mert az előérzetük rendkívül erős, pontosan tudják, hogy mi fog történni később. Például megtörtént, hogy egy kutya az éjszaka közepén felébresztette a gazdáit, kirángatta őket az ágyból, és a következő pillanatban leszakadt az ágy fölött lógó súlyos csillár.
- Állítólag a macskák és a kutyák is érzékelnek olyan dolgokat, amelyet az ember nem. Igaz ez?
- Igen, a macska és a kutya képes érzékelni olyan látogatókat, szellem-lényeket, vagy elhunyt lelkeket, amelyeket mi nem. Minden valószínűség szerint a hőkisugárzás és a fény finom változásainak érzékelésével képesek erre. Az állatok érzékelik a polarizált fényt, ami alapján pontosan tudnak tájékozódni, ami nagyon fontos, mert például ennek köszönhetően gyorsan haza tudnak találni a lakóhelyükre, még ha több kilométeres távolságra kerültek is tőle. Valamint meg kell említeni az emberénél sokkal fejlettebb hő érzékelésüket. Ez az oka, hogy a test által kibocsátott hőhullámokat egészen pontosan érzékelik, a sötétben ez alapján találják meg egymást, és képesek a zárt ajtók, a falak mögül, a padlódeszkák alól is kiszűrni azt, ami az ember számára felfoghatatlan. (Például a médiumok is azt mondják, hogy egy elhunyt léleknek a jelenléte általában nagy hő változást idéz elő. Láthattuk ezt a Hatodik érzék című filmben is, amikor a főszereplő kisfiú körül fagyott a levegő, és ő arról panaszkodott, hogy fázik. De ennek az ellenkezője történik akkor, amikor a médium magába fogad egy lelket, ilyenkor saját testének felhevülésről számol be.)
- Visszatérve az állatok paranormális képességeire, nemcsak olyat látnak, amit az ember nem, hanem a veszélyt is előre megérzik, és mindehhez még bátorság is társul.
- Igen, amit díjaznak is. Egy angol hölgy, Maria Dickin 1943-ban megalapította a Dickin medált, amelyet úgy is szoktak nevezni, hogy az állatok Viktória keresztje, melyet az állati bátorságért adományoznak. 1943 és 1949 között 32 galambnak, 48 kutyának, 3 lónak, és 1 macskának adták a II. világháború idején tanúsított viselkedésükért. 2002 után újra értelmezték a Dickin medállt, és most már azoknak az állatoknak adományozzák, amelyek mindenféle veszélyérzet ellenére hihetetlen bátorsággal tartanak ki akár az emberek, akár az állatok mellett.
- Miért éppen 2002-ben került erre sor?
- Azért, mert 2001-ben, a World Trade Center ellen történt terrortámadás során volt két olyan kutya, akik a vak gazdáikat több mint 70 emelet magasságból kimentették. A két kutyát Saltynak és Rosellnek hívták. Azóta folyamatosan osztogatják ezt a díjat azoknak az állatoknak, akik megérdemlik."
























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése