2011. november 9., szerda

energiavámpírok..



mivel a héten már harmadszor kerül elém ez a téma,ezért most erről fogok mesélni(na PONT ezt az ismétlődést nevezem jelnek)..
Zsuzsi is belinkelt róla egy cikket fb-on,katussal is erről beszéltünk nemrég,hogy miért is van az,hogy néhány ember olyan furcsán életképtelennek,halványnak látszik,és máshol is feltették nekem ezt a kérdést..
tehát először is saját tapasztalataimról..
mint az átlagnál magasabb rezgéssel rendelkezőnek,nekem ez gyakorlatilag napi szinten probléma..
mert vagy tudatosan vagy tudattalanul,de mindig mindenhol rámcsatlakoznak azok,akiknek energiára van szükségük..
ez kis mértékben még nem is zavar,hiszen van bőven miből adnom,csak sajnos néha túl sok,vagy túl agresszív ez a próbálkozás..
az,amikor valaki hirtelen nagy mennyiségű energiát csapol le rólam,nálam kétféle testi tünetet okoz(más gyógyítóval egyeztetve,nála is ugyanígy van)..
vagy fellép egy irgalmatlan erős,és nem múló fejfájás,vagy úgy lever a víz,hogy csavarni lehet a ruhámból a vizet..
a fejfájásos tünet leggyakrabban akkor terít le,mikor olyan helyen vagyok,ahol sok ember van(kerülöm is a multik és plázák emberáradatát)..
sajnos nem mindig tudom magam távoltartani,és ilyenkor szinte kódolt,hogy lüktető fejfájással érek haza..
volt már,hogy konkrétan megéreztem,ki volt az,aki csak annyival,hogy elment mellettem,szinte belémvájta a csápjait,és leszívott..
a furcsa az,hogy ezek az emberek legtöbbször nem is tudják magukról,hogy más emberek energiáiból táplálkoznak..
ők csak a sürgető kényszert érzik,hogy emberek közé menjenek,hogy beszélgetés közben állandóan az aurádba másszanak..
alapvetően felismerhető szerintem,hogy ki az,aki energiaadó,és ki az aki energiafelvevő..
talán neked nem annyira egyértelmű,de csak gondolkozz el azon,hogy ki az a környezetedben,aki állandóan enervált,rosszkedvű,negatív..akibe szinte csak hálni jár a lélek..
és ki az,aki vibrál,csillog..néha úgy érzed,szinte szikrázik..akiből árad a jóság és szeretet..
na utóbbi az,aki táplálja az előbbieket..
ez lehet egy egészséges egyensúly is..
az én tapasztalatom az,hogy ha két azonos típusú ember kerül össze,abból adódhatnak problémák..
a két adó nem rossz párosítás,hiszen az adók önkéntelenül kutatják az életnek azokat a lehetőségeit,ahol segíthetnek másokon,így le tudják adni a fölös energiáikat..
amikor két vevő talál egymásra,az már gázos(exem és az újonca jó példa erre)..
ahelyett,hogy egy építő jellegű kapcsolat lenne(ami ideális lenne),amiben egymást segítve,építve fejlődnek,ahelyett egyre lejjebb csúsznak..
amikor két energiahiányos ember él együtt,és nem tudnak 'táplálékhoz' jutni,szinte átlátszóvá válnak,úgy elgyengülnek..
fizikai és mentális leépülés veszi kezdetét,míg nem találnak maguknak gazdatestet..
az a helyzet,mikor adó és vevő kerül össze,az egy kiegyensúlyozott kapcsolat lehetőségét hordozza magában..
persze ezek csak iránymutatók,hiszen szabad akarattal rendelkezünk,így úgy szúrhatunk el valamit,ahogy csak kedvünk tartja..
de ezt is pozitívan látom,és úgy is tapasztalom,hogy az emberek önkéntelenül is ezek szerint az energetikai irányvonalak szerint haladnak..

és azt tanácsolom annak,aki hasonlóképpen szenved attól,hogy lelki paraziták(akik tudattalanul szívnak),vagy energiavámpírok(tudatosan leszívók) találják meg rendszeresen,hogy védje le magát..
(erről majd egyszer részletesen írok,mert ez is megér egy misét)..

és itt a cikk az astronetről,amiért köszönet Zsuzsinak!


Az energiavámpírok köztünk élnek

Voltál már úgy, hogy „lefárasztottak” társaságban? Érezted már úgy, hogy nem szívesen beszélgetsz valakivel, mert utána erőtlennek érezted magad? Kapaszkodj meg. Lehet, hogy energiavámpírral találkoztál.
Néhány ember a puszta jelenlétével képes arra, hogy elszívja a környezetében lévők energiáját. Nem ritka, hogy baráti viszonyban is állnak az erről mit sem sejtő, ennélfogva tehetetlen „áldozataikkal”, akik egyértelműen tapasztalják magukon az energiaelszívás jeleit: a letaglózó fáradtságot. Tipikus tünetek: általános kimerültség, motiváció- és energiahiány, kóros soványság, sápadt arcbőr és általános gyengeségérzet. 

Az áldozatok többnyire az egyébként is könnyen befolyásolható emberek közül kerülnek ki. Ha erős személyiséget képes „lerabolni”, akkor különösen erős energiavámpírral van dolgunk. Ilyenek is vannak. Amikor az energiaelszívás akaratlanul megy végbe – lelki parazitákról van szó. Azokban az esetekben, amikor a hatás előre eltervelt, energiavámpírról beszélünk.

A domináns fél, az energiavámpír mindig megakadályozza, hogy áldozatai védekezzék. Noha az energiavámpírok egy része normális, jóhiszemű ember. Sokan nem is gondolják magukról, hogy képesek környezetük energiáját elszívni.Talán egyszer-egyszer számukra is gyanús lehet, hogy némelyek igyekeznek elkerülni őket. Érthetetlenül, hiszen ők maguk kedves, udvarias, figyelmes embereknek tudják magukat. Csak éppen fárasztó velük beszélgetni. Mert energiarablók.
Valójában boldogtalan emberek, akik áldozataik energiájával, annak megcsapolásával töltődnek fel. Gyakran elég elválasztani egymástól az energiavámpírt és szenvedő alanyát, máris látványos lehet a siker.

Az energia elszívása bármely olyan szituációban megfigyelhető, amikor több ember van jelen. Lehet szó családi összejövetelről vagy egy véletlenszerűen összezárt közösségről (autóbusz, metró, mozi). Nem ritkán férj-feleség, anya és gyermeke egymás vámpírja és áldozata. Az emberek három kategóriába sorolhatók: energiaadók, semlegesek és energia(f)elvevők. 

Minden olyan személy energiavámpírnak minősül, aki folyamatosan megköveteli, hogy időt és figyelmet fordítsanak rá. Különösen akkor, ha a vele töltött idő után kimerültnek érzi magát a másik fél. Az emberek közötti kommunikáció jó esetben folyamatos energiacsere, amitől mindketten feltöltődnek, de legalábbis nem merülnek „le”, mint egy laposelem. Ilyenkor szívesen vagyunk szeretteink, barátaink körében.
Védem a lelkem

Nemcsak az energiavámpíroktól, más asztrális támadástól is megvédenek a következõ technikák.

Erősítsd aurádat, legfőbb védelmi pajzsodat! A nagyvárosok sajnos elveszik energiáidat: a természetben azonban hamar újból feltöltődsz. Tartózkodj minél többet friss levegőn, táplálkozz egészségesen és mozogj sokat. Figyelj belső éned hangjaira.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése