2012. március 14., szerda

válasz a csillagokban..


a bennem,és körülöttem élők életében a héten csúcsosodó változások miatt körülnéztem kicsit..
mint mindig,most is szerettem volna érteni a miérteket..
Kiss Balázs Kúnó,aki asztrológiai és asztrozófiai megközelítésben közvetíti számunkra a csillagos ég üzeneteit,természetesen most is kielégítő válasszal szolgált..

Az égen kirajzolódik egy hatalmas energiájú, nagyon impulzív háromszög, amely 13. és 15. között lesz a csúcsán, de előtte és utána is több nappal jelentkezik az üzenete. Ennek három csúcsa a Plútó, a Mars és a Vénusz/Jupiter együttes. A háromszög a Tűz eleme, inspiráció, kitörés és a múlandó elégetése. Hatalmas lehetőségek tárháza ez, a Plútó végletes és hatalmas átalakító ereje olyan szinten átmozgatja életedet, hogy fel sem lehet fogni ép ésszel. Ezért, ami mostanában történt veled, az nehezen kifejezhető szavakkal - de ne várj semmit. Engedd a változást, olyan dolgok nyílnak ki, amelyeket nem is tudsz elképzelni. A Plútó rombol is: ne sírj az elvesztett dolgok fölött! Tudd, hogy ha az átalakulás ideje alatt a régin keseregsz, akkor beragadsz és nem veszed észre az újat. Teremts, építs és rombolj. A Plútó miatt itt végletesen lehet jelen minden - ne ragadj be a megszokott gondolkodásba. Hatalmas dolgokat tudsz létrehozni - de ha nem hiszed el, akkor nem sikerül. Áldásos időszak - Hidd, az Ég veled van, fogja a kezed, minden segítséget megkapsz!
"2012. március 14-én, de tágabb értelemben az egész héten egy olyan égi konstellációt fogunk látni, ami nem hogy egy emberöltő alatt nem ismétlődik, de így ebben a formában tíz-száz évek alatt egyszer fordul elő. Nem is ez a lényeg, mert ez a tény magában semmit nem jelent, hanem az, hogy ez így pont 2012-ben, egy ilyen világhelyzetben, és éppen a felemelkedési hullámban jön létre, így hatalmas töltetet rejt magában.

Képzeld el azt, hogy születésedkor, amikor elhagyod édesanyád biztonságot jelentő ölét, és teljesen belépsz ebbe a dimenzióba egy általad választott időpontban, akkor az égitestek által megjelenő gravitációs és kvantum mező elkódolódik minden sejtedben, a DNS struktúrádban. Ez az állapot, amit most születési képletnek hívunk, egész életedben egy lenyomatként működik Benned. Olyan, mint a csontod, mondjuk. Az is van, nem akarsz rajta változtatni, hiszen ez tesz emberré, ettől tudsz járni és létezni, hogy van csontod. Nem töltöd azzal az idődet, hogy túllépj a csontjaidon… éppen így teljesen balgaság azt gondolni, hogy az asztrológiai képlet, a sejtekben létező bolygólenyomat valami olyasmi, ami nem érted van, nem téged szolgál, és ezen változtatni kéne. Hiszen a csontod sem hat rád – éppen úgy az asztrológia semhat rád. (Bár ezt manapság és régebben is másképp értelmezi sok asztrológus). Mint ahogy a szemed tükréből is olvasni lehet – ugyanígy a sejtjeidben rezgő égitestek mezejéről, a horoszkópból is, ami leírja, hogy Te milyen erőkkel rendelkezel. Természetesen, ez kölcsönhatásban van a DNS struktúrád többi részével is, az „elmúlt” életek információival, az eljövendő választott életek energiáival, s mégis csodálatosan lehet ebből olvasni.
Az égen ÉPPEN aktuális jelen lévő égitestek mezeje is megjelenik minden ember sejtszintjén – ahogyan a leghétköznapibb módon a Hold például a mai tudomány által is mérhető módon hat az emberi fizikumra és pszichére. Ennél persze jóval több mindenről van szó, ennek a cikknek nem ez a célja, hogy ezt részletezzük, de mindenképpen fontos, hogy megértsük, mi történik minden pillanatban, illetve kiemelten március 14-e környékén.
Tehát, az aktuális (tranzit) bolygóállások szintén egy lenyomatot generálnak, amely a szabad akarat által választott módon kerül megélésre az emberben, azaz ki milyen módon éli meg a saját lenyomatán keresztül a MOST-ot – ezt minden isteni Tudat saját maga „dönti” el. S most, 14-én egy olyan energiamező alakul ki, amely nagyon-nagyon mély szinten, kvázi gyökér szinten hozhat átalakulást annak, aki ezt választja.

2012-es felemelkedésben az emberiség régi, nem működő építményeit bontjuk lefelé, hogy új Templomot építsünk, a bontás során most értünk el az alapokhoz, legalább is annak nagyon a közelébe. Az előző bontás maga a pénzrendszer lebontása volt, ami a „világválságnak” nevezett valami képében nyilvánult meg, ahol a régi már nem működik, s most építjük az újat. Ez eléggé alapjaiban rázta meg a civilizációt.


Ennél lejjebb már csak úgymond a létfenntartó erők (evés, ivás, legyen fedél a fejem fölött) kerülnek lebontásra, és még egy nagyon fontos valami, amit most úgy ismerünk: szexualitás, párkapcsolat.
Tulajdonképpen ez maga az anyagi létezés legmélyebb szintje, amire minden épül: ha nincs mit enni, hiába vagy spirituális, nem tudsz meditálni menni, hiszen éhen halsz. Ugyanúgy, ha nincs szex és nincs párkapcsolat, akkor ez a felépített társadalmi rendszer, ahol a szexuális energiák rendesen kordában voltak tartva, meginog. Hiszen most egy ilyen család-struktúrában élünk, ahol van „férj-feleség, ásó-kapa-nagyharang, majd két szülő neveli a gyerekeket, és szex csak a házasságon belül történik”.
Látszódnak a repedések ezen a struktúrán, látszik hogy hol nem működik és hol van benne szenvedés, elfojtás, önhibáztatás, és egy csomó más, tudatot lefelé húzó tudatosság. Mindenki, aki szült/nevelt már gyereket, csak arra kérem őket, hogy nézzenek magukba, mit éltek meg a gyereknevelés korai vagy közepes éveiben. Milyen küzdelmek, harcok, problémák merültek fel a gyerekek körül, utána a szexualitás körül… Vagy nem is kell lemenni, csak nézzük meg a párkapcsolatokat, hogy miért van a legtöbb embernek „párkapcsolati problémája”.

Azt mondom, hogy ismét nem az emberrel van a baj, senki sem rossz, nem vagy rossz anya, mert nem tudsz minden pillanatban a gyerekeddel önfeledten játszani, nem vagy rossz apa, mert elmenekülsz otthonról a munkába, nem vagy rossz társ, mert a szerelem elmúltával rájössz, hogy mégsem erre vágysz… Nem vagy rossz.

A „hiba” úgymond, már ha hibának nevezhetjük, vagyis a szenvedés okának, most ebben a tekintetben a választott „társadalmi” és „civilizációs” rendszerben van (vagy volt). Még egyszer hangsúlyozom, nem nevezhetjük hibának, hiszen tapasztalás volt, kipróbáltunk valamit, mi Emberek, és most tanulunk belőle.
És most vagyunk az átalakulás útján.


Ezért néz ki úgy, mintha „baj” lenne, mondjuk a pénzzel, vagy közoktatással, vagy a sok válással, mert nem működik úgy, ahogy szeretnénk. De ez nem baj, csak azt jelenti, hogy megtanultunk valamit, és most változtatni szeretnénk rajta. És ez időbe telik. Ez az átmenet kora.
S ha elkezdjük kifejteni ezt a 2012. március 14.-i csodálatos konstellációt, akkor azt látjuk, hogy most van itt az ideje annak, hogy SEJT szinten ÁT TUDJUK kódolni azokat a programokat, kódokat, amelyek a létezés legalapvetőbb szintjén működtek bennünk. Párkapcsolat, táplálkozás, pénz – azaz a 3D-ben való működés alapjai.
Maga a konstelláció egy trigon, egy háromszög, amelynek a három csúcsán a következő égitestek állnak: Plútó – Mars – Jupter/Vénusz együttállás. Mind a három csúcs egy föld elemű jegyben helyezkedik el, s a három csúcson három tűz elemű égitest áll: a Jupiter és a Mars egyértelműen tüzesek, a Plútó maga részben tüzes.
A földön ég a tűz.
A régi idők üzenetei szerint, az alkímia tanítása szerint is, a szimbólumok nyelvén ez azt jelenti, hogy a múlandó, az anyagi itt most halhatatlanná, örökéletűvé válik. Kiég, elég mindaz, ami visszahúz, és helyette megjelenik egy nagyobb energiájú, egy magasabb rezgésű forma!



Tehát amire eddig alapoztad az életedet, az most elég. Átalakul. Magasabb rendű formát vesz fel.
És hogy visszakanyarodjak az írás eleji fejtegetésemre, ez a mostani konstelláció (csakúgy mint minden időpillanat) bekerül sejt szinten az életedbe, eltárolódik, megjelenik. A változás, amit kértél, itt van, ott lesz Benned, csak meg kell szólítanod magadban.
S mivel itt, mint említettem, komoly civilizációs építmények lerombolásáról van szó, ez a tűz, ami felgyúl most minden ember lelkében/testében, nem egyik pillanatról a másikra fogja magával hozni a változást, de igen komoly szintű átalakulás lesz érzékelhető!!!
MINDEN emberben – ismétlem, minden emberben – megjelenik ez az üzenet, s innentől kezdve csak választás kérdése az egész. Nagyon „sokan” vannak, akik az új dolgok létrehozásán dolgoznak, és egy szeretetteljes, békés átmenetet vágynak. Tehát nem jön pusztulás, végítélet abban a formában, ahogy az emberek megszokták a változást!
Az régi energia, az már nem működik, a világvége elmarad. Illetve, nem marad el, csak nem rombolásban és pusztításban fog megjelenni! A változás finoman, észrevétlenül, alulról, belülről, sejt szintről indul el, és az egyes emberi életeken keresztül fog megformálódni.








A háromszög egyik csúcsa a Jupiter/Vénusz együttállás, s két bolygót egy együttállás során mindig összevonva kell értelmeznünk, ez tehát az Egyensúly szeretetteli Igazsága, a Párkapcsolat Törvénye, a pénz tudása, a szerelem bölcsessége.

Azaz Te mire alapozod a Hitedet, az Igazságodat? Melyik valóságot választod, melyik rendszert választod? Azt a régi, „földi” rendszert, ahol napi x órában be kell menned valahova dolgozni, ahol az egyensúly folyamatosan kibillen, ahol az öregség a test leromlásával jár, ahol táplálékkiegészítőket kell szedned, mert nem bízol a testedben? Ahol hagyod, hogy a társadalmi, régi minta határozza meg, hogy te hogyan élj a társaddal, hogyan neveld a gyerekeket?
Milyen FÖLDI biztonságra építkezel? Ez honnan ered? Valami civilizációs szokástól, mert valaki megmondta régen a társadalmak kialakulásakor? Vagy egy belső, Istennel, Égi családoddal közösen megalkotott világban hiszel? Milyen törvényeket fogadsz el igaznak? Amit égi atyád mond neked, súg belülről, vagy amit kintről államatyáknak nevezett emberek mondanak? Te döntesz…
S most, március közepén ez fog alakulni.. NAGYON alakulni, belül. Már egyre nehezebben fog menni az, hogy elfogadd azokat a rendszereket, amelyeket nem érzel igaznak.
Mert a háromszög második csúcsán ott áll a Plútó – a MINŐSÉGI átalakulás szimbóluma. Az atombomba. A halál.
Azaz most hatalmas tűzzel lobban lángra minden régi anyag, és hal meg, hogy újjászülethessen. De csak az maradhat, ami időtálló, ami VALÓDI – hiszen a bak jegyében álló Plútó csak akkor változik minőségileg, ha az igazi. S ha nem valódi, akkor az most elég.
A háromszög harmadik csúcsa a Mars. Az egos erő szimbóluma alacsony szinten, ami elvesz, ami másból akar kiharapni, ami le akarja győzni a másikat. Itt is megjelenik a Plútó átalakító üzenete, hogy ez az erő átalakul. Azaz a „férfias” rendszer egy új minőségbe csap át.

A Vénusz-Jupiter üzenete által e kettő együtt azt hozza: EGY MAGASABB RENDŰ EGYENSÚLY alakul ki. Tehát nem a női uralkodás ideje jön el – hiszen akkor ugyanazt csinálnánk csak pepitában, hogy most nem a férfi energia uralkodik, hanem női… hanem a KETTŐ EGYÜTT. A kettő együtt, egy új rendszerben, egy új módszerrel, ahol a kettő kiegészíti egymást, és nem egymás ellen tör, ahol nem legyőzés van, hanem közösség.


A párkapcsolatok átalakítása
S beszéltem az elején a párkapcsolatokról.. a Vénusz egy szinten a Párkapcsolat szimbóluma, s a Vénusz-Mars kapcsolatában megjelenik a férfi-nő kapcsolata – ami most átalakul. Ez magával hozza a szexualitás átalakulását is…

Sok ember nem is tudja, milyen eltorzult formában éli meg a mindennapjaiban a saját belső szexuális energiáit – azáltal, hogy az emberiség egy mélyebb tudatszintet választott magának. S ezek után nem hedonizmusról és fűvel-fával létrejövő tartalom nélküli szexualitásról beszélek. Hanem egy ÚJ módozatról, ami azért ÚJ, mert még nincs. :) Tehát nem tudjuk, csak sejtjük, hogy milyen. Tudjuk, hogy hogyan nem akarjuk esetleg. És ez nyitja ki az Új kapuját.
Éppen ezért, 2012. március 14. egy olyan ajtót nyit ki minden emberben, ami alapjaiban fogja megváltoztatni a társas kapcsolatokat, a jelenlegi materiális házasság és család eszményét. Ezért csak azt tudom tanácsolni, a képlet tükrében, hogy nem érdemes ellenállni, a régi energiában maradni, mert akkor az ember elég.
Még egyszer hangsúlyozom, ez nem azt jelenti, hogy legyen vége minden kapcsolatnak, családnak, házasságnak. Hanem azt, hogy az ember legyen őszinte magával, NÉZZEN szembe a saját háza táján az energiákkal: miben élsz otthon? Miért?
És nézz szembe, vedd észre, hogy van választásod. Ami egy emelkedést jelent – ahogyan azt írtam. Tehát férfi és nő EGYÜTT egy ÚJ rendszert hoznak létre! És ez csak a férfin és nőn múlik. Hogy te otthon mit élsz meg, és mit szeretnél megélni.



Keresed a harmóniát, békét? Meg tudod teremteni magadnak, de nem a régi módszerekkel. Tehát az alkoholista férj, vagy a tányérdobáló feleség nem fog többé megszületni, ha nem akarod, mert hogy MIÉRT jöttek ezek a szerepek létre, az fog átalakulni. Már nincs szükség elfojtásokra, már lehet KÖZÖSEN teremteni, közösen alakulni.
Ne várj a másikra: egyedül rajtad múlik, hogy a világ mit változik!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése