2012. május 30., szerda

állatkáink..


szeretném végre megmutatni a két kis szőrgombócunkat,de nálunk ez a fotózás nehézkes egy ügy..
na de majd..
addig viszont elmesélem,hogy elférnek a tenyeremben,olyan hangosan motoroznak,mint egy felnőtt,és amikor álmosak,akkor nagyon bújósak..
na de amikor nem álmosak..
anyám borogass..
akkor pont olyan,mintha két megvadult páviánnal élnénk együtt..
mindent levernek mindenhonnan,imádnak az ablakban lakó orchideáimon rohangálni(na azon mindig nagyon kiborulok),és olyan hangosan trappolnak,hogy a földszinten is tisztán hallom,hogy fent éppen melyik szobát bontják le..

szélvész módon csinálják a rumlit maguk körül,és már külön-külön mindannyian eljutottunk a kurvaanyázós fázisba,úgy fel tudnak minket húzni a rosszaságukkal..
aztán persze a fáradtságtól felborulnak valahol,összebújnak és puszilgatják egymást,és olyankor meg annyira brutálisan cukik,hogy legszivesebben bekapnám őket..
amikor reggel meglátnak,és égbe csapott farokkal,dorombolva követnek mindenhová,úgy örülnek,hogy valaki végre felébredt,akkor nem lehet nem imádni őket..
olyan icipici kis lábacskáik vannak,hogy el sem hiszem,hogy ezzel képesek azt a nagy rumlit összehozni..
pedig összehozzák..

nevük még nincs,mert szeretnénk az egyéniségükhöz megfelelő nevet találni,de egyelőre még a rosszalkodás-alvás-evés háromszög tölti ki a napjaikat,és nem tudtuk még őket igazán megfejteni..
mondhatnám,hogy a jelenlegi 5 cicánk már a sok kategória,de nem mondom..
mert sosincsenek egyszerre egy helyen,mindig valaki kint kolbászol a kertben,és mindig akad egykettő,akit éppen lehet szeretgetni..
egyébként is vagyunk rájuk négyen,így bőven nem vagyunk túlterhelve..
drága öreg malacka kutyusunk pedig nem sok vizet zavar,mert leginkább csak fekszik egész nap..
(bár sikerült már annyira felgyógyítanom,hogy mostanában túl jól is van,és rászokott a rosszalkodásra ő is)..
ha nem figyelek,egy pillanat alatt felugrik az éberkómából,és a nyitott teraszajtón át kirohan a kertbe,hova máshová,mint a veteményes közepébe..
ott aztán a tenyérnyi tappancsával előadja a goldi topogóst,és tarol maga körül mindent..
akkor aztán ancsával mi meg gyorsan előadjuk a törzsi esőtáncot,és ugrálva,tapsolva,visongva röpködünk körülötte,hátha kijön végre..(süket,mint az ágyú,vak,mint egy vakond..így elég nehéz értésére adni bármit..kis cucukám <3)..

rajtuk kívül nincs is már olyan sok állatkánk,hiszen szonjuska szobájában csak a nyuszi lakik,és a kanári,ancsáéban pedig az akváriumban a halak..
azért ez korántsem állatkert..

sajnos:)




volt már máskor is testvérpár cicánk ..
sajnos rodint..a vöröset elütötte felnőtt korában egy autó..de mátyás..a szürke,még mindig velünk él (ő a megtestesült úriember a családban)..

na a mostani két pamacs épp így alszik összebújva..
egyszerűen ellenállhatatlanok..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése