2012. augusztus 15., szerda

kampányolok..

mivel én csak a számat jártathatom pénz híján(de a számat bizony be nem fogom,ha állatokról van szó),ezért most két egyesületnek is kampányolok..
mert a cél jó..a cél nemes..
és én egy ittfelejtett idealista vagyok,aki még hisz az emberi jóságban..


az első tehát a Vigyél Haza Alapítvány rendezvénye:






Úgy is segíthetsz, hogy jól érzed magad! 
Gyere el a Koncertre, hozd el barátaidat, családodat, munkatársaidat is!

Tudjátok, hogy a fővárosban, évente több mint 3000 kóbor vagy gazdája által leadott kutya keresi új gazdáját? Hallottatok arról is, hogy a gazdit kereső kutyák között sok a sérült, vagy olyan, a gazdája által leadott állat, akiknek az orvosi költségét tulajdonos nem tudja, vagy nem k
ívánja vállalni? 
Alapítványunk küldetése az árva kutyák örökbefogadási esélyeinek növelése, örökbe adása. Ennek fontos eleme a rászoruló kutyák szükséges orvosi ellátásának biztosítása is.
Ezért határoztuk el, hogy művész barátaink és a Szabad Tér Színház segítségével JÓTÉKONY CÉLÚ KONCERTET szervezünk, hogy az erre rászoruló kutyákat időben és magas színvonalon orvosi ellátásban részesíthessük, ápoljuk, majd felelős gazdához juttassuk!
A jegyeket megveheted a www.szabadter.huoldalon, a színház pénztárában, a szokásos jegyértékesítő helyeken és a helyszínen is.
(A színpad és a nézőtér fedett, így a koncertet rossz idő esetén is megtartjuk!)

 

 

 

 

 

 

a másik pedig egy NOÉs rendezvény:

 

 

SEGÉLYKONCERT A NOÉs ÁLLATOKÉRT! 2012. szeptember 16.

Nakérem, nekem senki ne mondja, hogy nem szóltunk időben!!!! Ugyan még több, mint 1 hónap van addig, de mi már természetesen a szervezés lázában égünk. 
Tehát 2012. szeptember 16. vasárnap - NOÉ Állatotthon (Budapest, Csordakút utca) 10-től esti kifulladásig - Segélykoncert az állatokért. Már hagyományos és mindig szuper buli, gyerek programokkal, kirakodó vásárral, tombolával és természetesen rengeteg fellépővel és még több állattal.
Akik már egészen biztos, hogy velünk lesznek: KiSTeHéN, Freshfabrik, Tóth Vera, Twin City Country Rock Band, Vándorok interaktív gyerekegyüttes, Különleges Eleven Zenészek és még sokan mások!
Naptárba feljegyezni, szeptember 16-án Mindenkinek a NOÉ-ban a helye!
Kedvcsinálónak egy kis képes beszámoló a tavalyi koncertről és ne feledjétek, idén még sokkal jobb lesz! :) http://www.noeallatotthon.hu/index.php?pid=2&cid=1143
 
 
 
naszóval ugye ez csak egy szombat a sokból,de bármelyikre is mész el,jó ügyet támogatsz..
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése