2012. november 20., kedd

mert örülni jó..

örülök annak,hogy vastagon borított mindent a sárga falevél a kertben,és olyanná vált tőle,mint egy őrült jó díszlet..(míg anyukámra rá nem jött a gereblyézhetnék)..
örülök annak,hogy sherry malacom 10 évet fiatalodott percek alatt,mikor berohant hozzá a 2 dinka kutyabarátja..(úgy nyargalászott örömében,ahogy fénykorában)..
örülök annak,hogy amikor este hazaérek,már nem kell azon görcsölnöm,hogy sötét lesz és hideg,mert a csajok a szobájukban kockulnak,és tesznek a begyújtásra..(néha tapogatva találtam csak be az ajtón,mert eszükbe nem jutott volna felkapcsolni a kinti lámpát)..
örülök annak,hogy bár nőtt nálunk a népsűrűség,viszont ezzel egyenes arányban nőtt a humorforrások száma is(csőlátás,de mindenben viccet látok,imádok nevetni)..
örülök annak,hogy sikerült a családegyesítés,kiborulások és bőgések nélkül(most végre mindenki megértette,hogy ez egy szükséghelyzet,el kell fogadni)..
örülök annak,hogy a felfedezett pékségnek hála,minden este forró kenyeret vihetek haza,és ennek mindig mennyire örül mindenki(elég volt  a vizes multizsömlékből)..
örülök annak,hogy minden este gyertyafényben telik,és ez mennyire átszínezi mindannyiunk hangulatát..
örülök annak,hogy minden napnak megtalálom az értelmét,és mindig tanulhatok(feleleveníthetek) valami fontosat..

örülök annak,hogy tudok örülni..
akárminek..
bárminek..

mert örülni jó..



3 megjegyzés:

  1. úgy örülök, amikor ilyeneket olvashatok:))**

    VálaszTörlés
  2. Jó is az, mikor az ember mindennek tud örülni... mert bizony annyi minden szép és jó van az életünkben, amit sokszor észre sem veszünk. :-)

    VálaszTörlés
  3. gyermeki őszinteséggel tudok örülni az apróságoknak is,és nincs is szándékomban 'felnőni':)

    VálaszTörlés