2013. március 19., kedd

életjel...


valahogy még mindig tart a Csendem,és alig-alig beszélgetek valakivel..(békében kivárom,míg elmúlik,remélem szegény barátaim türelme is kitart addig)..
közben persze nem áll meg az élet,még mindig diétázunk,Ancsa már olyan vékony,hogy tűbe lehet fűzni..
Katus minden nap ugrókötelezik,és csodálom a kitartását..megszállottan számolja a kalóriákat..
torna DVD-k virágkorát éljük,és én már csüggedten lesném a tükröt,ha nem tudnám,hogy nálam mindig lassabban indul be a fogyás..
mikor már épp feladnám,és cifra körmondatokat fogalmaznék,olyankor szoktak hirtelen leolvadni a kilók..
Szonjuskának egyenesen megtiltottam a diétát,mert ő már annyira vékony,hogy nemnormális..
nyúlik,mint a jegenye(hogy kire ütnek ezek a lányok?),és esnek le róla a nadrágok..
ránézésre tulajdonképpen szerintem csak nekem lenne szükségem fogyásra,de beszélhetek ezeknek a csajoknak..

a leendő kutyusunk új piros kendős nyakörve már ott figyel a szekrényen,és ettől valahogy olyan kézzelfoghatóvá vált,hogy kerül ebbe hamarosan egy szőrmók is..
még megvárjuk,míg húsvét után anyukám hazacuccol a kutyáival,és akkor lesz itt az ideje az örökbefogadásnak..
(mondjuk ez nem tart vissza attól,hogy minden nap árva kutyák képeivel vegzáljam a lányokat)..


egy kis csemegézés a hasonlóknak:
A világ legszebb szállodái egy sorozat az OzoneNetwork csatornán(legújabb szerelmem),ahol a karibi részben olyan csodákat láttam,hogy majd letettem a hajam..




Ez a sorozat azt tűzte ki céljául, hogy egy lélegzetelállító útra kalauzoljon minket a világ legnevesebb és legelbűvölőbb szállodáiba. Megtapasztalhatjuk, hogy milyen a luxus és a kifinomultság egy elveszett paradicsomban, egy afrikai kunyhóban, vagy akár egy lenyűgöző aknavájatban. Jamaicától Baliig, az idilli korallzátonyoktól a lakatlan szigetek örök bájáig, a sorozat egy fantasztikus felfedező útra hív minket.







ugyanitt az Édenkertek című sorozat igazi varázslat..





Brazíliától Sri Lankáig fedezd fel a legszebb földi paradicsomokat, amiknek létét az ott élő emberek odaadó munkájának köszönhetjük. Minden egyes filmben megismerkedünk ezeknek a területeknek a lakóival, akik kisebb cégeket hoztak létre azért, hogy saját környezetükben láthassák vendégül a látogatókat. És máris egy újfajta turizmus született: a fenntartható turizmus.
Ezek az utazók tisztelik a helyi kultúrát és éheznek az eredetiségre. A sorozat lelkes helyieket mutat be, akik képesek hasznot húzni a turizmusnak ebből az új formájából és így megőrizni tradicionális életvitelüket. Természeti örökségük védelmezésének szentelik magukat azzal, hogy ellenállnak a tömegturizmusnak. Fedezz fel velünk 28 úti célt, ahol a helyi gazdaság sikeresen segít védelmezni a természeti erőforrásokat és a vadon sokszínűségét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése