2013. július 29., hétfő

R.I.P.








sokáig csak egy fotó volt számomra is..
ami egyszerűen csak Szép..
nagybetűsen..
szép férfi(ódemilyen),szép kutya,és a legszebb..a SZERETET..
(ritkán érdemel valami ilyen csupa nagybetűt)..
a mögötte lévő történet teszi ezt mégis igazán széppé..
most pedig sajnos szomorúvá..

elment Schoep..
20 együtt töltött év..
milyen boldog lettem volna,ha nekem is megadatott volna ennyi..


"A jó kutyáknak is el kell mennie egyszer...


Biztos ti is láttátok ezt a képet. Ami pár nap alatt több tízezer lájkot és megosztást szerzett a Facebookon, amit telefonon és ímélen küldözgettek egymásnak az emberek, mert annyira megható volt. Egy képet egy férfiről, aki idős, súlyos beteg (artritiszben szenvedő) kutyáját minden áldott nap lecipelte a közelükben lévő tóhoz, mert a kutya fájdalmai csak a vízben enyhültek.
Egy jó fotós, jó érzékkel, jó pillanatban lencsevégre kapta a párost és innen indult Schoep (a kutya) és John (a gazdi) története. Én is ekkor bukkantam rájuk, természetesen egy FB-megosztást követően, és onnantól kezdve, ha nem is minden nap, de igyekeztem nyomon követni a sorsukat.
Együtt örültem Johnnal (akit hű kutyája, és talán egyetlen legjobb barátja az öngyilkosságból is képes volt visszafordítani) amikor Schoep-öt ultramodern technikával kezdték kezelni. Boldog voltam, amikor John a kutyus állapotának javulásáról számolt be és örült a szívem akkor is, amikor arról olvastam, hogyan készülnek együtt Schoep 20.(!) születésnapjára.
A világ talán egyik leghűségesebb, és legkitartóbb négylábúja három napja ment el. Csendben. Igen, a leghűségesebb, és a legkitartóbb, még úgy is, hogy olyasvalaki vagyok, akinek már volt egy KUTYÁJA. Így, csupa nagybetűvel. Mert, aki egy kicsit is ismeri ezt a barátságot, az tudja, hogy ez igazán rendkívüli volt. Egy a millióból.
Minden kutya mennybe megy, Schoep. Nyugodj, békében."
forrás:http://feelgoodinc.blog.hu/

1 megjegyzés:

  1. Elsírtam magam, nekem kettő van, és egyszer tőlük. Is el kell válni. Bárcsak megtanulnánk helyén kezelni a veszteségeket is. Nagyon szeretem őket és ők is engem. Mónika

    VálaszTörlés